image
cta header

NOTARISAPPEL

BOUWNUMMER 3

De vrijstaande woning heeft een uniek uitzicht op het water en het openbare groen. Je ervaart in dit huis een zee van ruimte. Zowel in de keuken als in de woonkamer heb je zicht op je riante achtertuin.

Met een afmeting van bijna 6,5 meter bij 12,5 meter heeft de woning een oppervlakte van 180 m2. Vanaf de bank in de woonkamer kijk je door de vele raampartijen uit op het groen en aan de overkant van de waterloop zie je de paarden grazen. De ruime leefkeuken aan de andere kant heeft openslaande deuren waardoor je zo de tuin inloopt.

Een hekwerk begroeid met klimop (hedera) zorgt voor de nodige privacy. Aan de woning zit de gemetselde garage van 19 m2. Op het eigen perceel is plek voor twee auto’s.

KENMERKEN

  • Woonoppervlakte is 180 m2
  • Bruto inhoud is 696 m3
  • Garage van 19 m2
  • Perceel is 447 m2 groot
  • Gasloos en BENG 
  • Comfort door vloerverwarming en -koeling

 

Op de 1e verdieping zijn drie slaapkamers en een badkamer. Deze badkamer is voorzien van een douche en een wastafel. Een separaat toilet maakt de verdieping compleet. Ook heeft de woning een ruime zolder: voor opslag van spullen, een thuiswerkplek of als hobbykamer. Hier zit de wasmachine- en drogeraansluiting.

Voor deze woning zijn diverse kopersopties mogelijk, zodat jij je woning helemaal op maat kan maken. Met de kopersbegeleider kun je deze opties bespreken en kijken wat bij jou en jouw woning past.

image

PLATTEGROND

BOUWNUMMER 3

BEGANE GROND

EERSTE VERDIEPING

TWEEDE VERDIEPING

BEKIJK HET VOLLEDIGE
WONINGAANBOD

bekijk
Background logo

HEB JE INTERESSE
IN EEN VAN DE WONINGEN?

SCHRIJF JE NU IN OF BEL EVERS MAKELAARDIJ OP 0165 32 23 00

INSCHRIJVEN