image
cta header

LEILINDE

BOUWNUMMERS 4 T/M 7, 12 EN 13

De drielaagse twee-onder-een-kapwoning is ruim van opzet en heeft een woonoppervlakte van 153 m2. De woningen staan aan een rustige laan. Je kan twee auto’s parkeren op je eigen oprit en elke achtertuin is achterom bereikbaar, handig voor de skelters en de containers.

De woonkamer aan de voorzijde van het huis is licht en biedt voldoende ruimte voor een gezellige zithoek. Met de open keuken aan de achterkant, sta je te koken terwijl je uitkijkt op je tuin. Kies je voor deze woning, dan heb je straks een tuin met veel privacy die via een schuifpui te bereiken is. Aan de woning zit een gemetselde garage van 19 m2.

KENMERKEN

  • Woonoppervlakte is 153 m2
  • Bruto inhoud is 572 m3 
  • Garage van 19 m2
  • Perceel van 235 m2 tot 299 m2 groot
  • Gasloos en BENG 
  • Comfort door vloerverwarming en -koeling


Op de 1e verdieping zijn drie slaapkamers en een badkamer. Deze badkamer is voorzien van een douche en een wastafel. Een separaat toilet maakt de verdieping compleet. Ook heeft de woning een ruime zolder: voor opslag van spullen, een thuiswerkplek of als hobbykamer. Hier zit de wasmachine- en drogeraansluiting.

Voor deze woning zijn diverse kopersopties (uitbouw, zonnepanelen, etc.) mogelijk, zodat jij je woning helemaal op maat kan maken. Met de kopersbegeleider kun je deze opties bespreken en kijken wat bij jou en jouw woning past.

image

PLATTEGROND

BOUWNUMMERS 4 T/M 7, 12 EN 13

BEGANE GROND

*Bouwnummers 4, 6 en 12 zijn gespiegeld.

EERSTE VERDIEPING

*Bouwnummers 4, 6 en 12 zijn gespiegeld.

TWEEDE VERDIEPING

*Bouwnummers 4, 6 en 12 zijn gespiegeld.

BEKIJK HET VOLLEDIGE
WONINGAANBOD

bekijk
Background logo

HEB JE INTERESSE
IN EEN VAN DE WONINGEN?

SCHRIJF JE NU IN OF BEL EVERS MAKELAARDIJ OP 0165 32 23 00

INSCHRIJVEN