18-10-2021

Herinnering sluitingsdatum verkoop

Op vrijdag 8 oktober is de verkoop van Bosschelaan gestart. Vanaf dat moment heb je alle informatie over de Bosschelaan, de woningen en Bosschenhoofd kunnen lezen via de website en in de brochure.

 

Door middel van dit nieuwsbericht willen wij je er aan herinneren dat het inschrijven voor de verkoop van Bosschelaan mogelijk is tot en met woensdag 27 oktober, 11.59 uur. Ook is het tot die tijd mogelijk om jouw inschrijving te wijzigen. Na afloop van de inschrijftermijn worden de woningen toegewezen.

 

Graag attenderen we je er nog op dat geïnteresseerden die een financieringsverklaring hebben laten opstellen door een erkend financieel adviseur en deze hebben geüpload in het inschrijfformulier (bij Financiën), voorrang krijgen bij de toewijzing. Hetzelfde geldt voor een verklaring van voldoende liquide middelen indien je de woning zonder hypotheek wil aankopen.

 

Het toevoegen van jouw financieringsverklaring doe je als volgt: binnen jouw account kun je onder het kopje 'inschrijfformulier' wijzigingen aanbrengen. Door bij de financieringstoets aan te geven dat je een haalbaarsheidscheck hebt gedaan, kun je het bewijs uploaden in jouw account. Op het einde kun je opnieuw ondertekenen en dan komt het bewijs bij ons binnen.

 

Let op: Heb je je ingeschreven tijdens de pre-sale, dan moet je je tijdens de verkoop opnieuw inschrijven. De inschrijving tijdens de pre-sale alleen is niet voldoende om een woning toegewezen te krijgen.

 

Vragen?

Mocht je naar aanleiding van dit bericht vragen hebben, dan kun je contact opnemen met de betrokken makelaar: Evers Makelaardij in Bosschenhoofd. Zij helpen je graag.

 

 

Evers Makelaardij O.Z.

St. Gerardushof 1
4744 BC Bosschenhoofd
T 0165 32 23 00

www.evers-makelaardij.nl

Background logo

HEB JE INTERESSE
IN EEN VAN DE WONINGEN?

SCHRIJF JE NU IN OF BEL EVERS MAKELAARDIJ OP 0165 32 23 00

INSCHRIJVEN