08-10-2021

Start verkoop

Het is zover! De verkoop van Bosschelaan is op vrijdag 8 oktober om 18.00 uur van start gegaan.

 

Vanaf dat moment is de verkoopinformatie van de woningen beschikbaar via de website. Voor velen is het een enorme hoeveelheid nieuwe informatie, dat weten wij. Daarom kun je voor vragen tijdens kantooruren contact opnemen met de makelaar.

Informatie over de kopersopties en de Technische Omschrijving kun je op woensdag 13 oktober aan het einde van de dag op de website verwachten. Hierover zullen wij communiceren door middel van een nieuwsbrief.

 

 

Evers Makelaardij O.Z.

St. Gerardushof 1
4744 BC Bosschenhoofd
T 0165 32 23 00

www.evers-makelaardij.nl

 

Voor de verkoop van de woningen hebben we een brochure laten maken. Deze is uiteraard te downloaden via de website. Het is ook mogelijk om vanaf maandag 11 oktober een brochure op te halen bij de makelaar. Wij hebben een beperkt aantal brochures laten maken, op=op. Voor het ophalen van de brochure hoef je van tevoren geen afspraak te maken. Op dat moment kun je tevens eventuele prangende vragen stellen.

 

Vanaf start verkoop is het mogelijk om je definitief in te schrijven voor één of meerdere bouwnummers. Het inschrijfformulier vind je terug in je persoonlijke account. Inschrijven kan tot en met woensdag 27oktober, 11.59 uur. Na deze datum worden de woningen toegewezen. Het toewijzingsproces staat beschreven in het document ‘inschrijfprocedure’, welke je kan downloaden via de website. In de bijlage van dit document staat eveneens belangrijke informatie over het bestemmingsplan, de omgevingsvergunning en informatie over de Sachilinse duizendknoop.

Bij de toewijzing van de woning speelt inschrijfsnelheid geen rol, neem dus rustig de tijd en maak een weloverwogen keuze.

 

Let op: Ook degene die tijdens de pre-sale hun voorkeur voor één of meerdere bouwnummers hebben opgegeven, moeten zich bij start verkoop nogmaals inschrijven. Een inschrijving is pas compleet wanneer je deze ondertekend hebt.

 

Wij wensen je veel plezier met het doornemen van de stukken en zien jouw definitieve inschrijving graag tegemoet.

Background logo

HEB JE INTERESSE
IN EEN VAN DE WONINGEN?

SCHRIJF JE NU IN OF BEL EVERS MAKELAARDIJ OP 0165 32 23 00

INSCHRIJVEN