30-08-2021

Update pre-sale 18 woningen

Op woensdag 28 juli jl. is de pre-sale van Bosschelaan gestart. Sindsdien heb je jouw voorkeur voor verschillende woningen aan kunnen geven. Aangezien we zien dat nog niet iedereen de kans heeft gehad om hun voorkeur op te geven in deze vakantieperiode, gaan we de periode verlengen met enkele weken. De start verkoop vindt plaats in oktober 2021. In een nader bericht delen we de definitieve datum van de start verkoop en leggen we uit hoe de start verkoop in zijn werk gaat.

 

Op de homepagina van www.bosschelaan.nl is de verkaveling van het project zichtbaar en klikbaar. Door op de woning in de verkaveling te klikken komt er specifieke informatie in beeld. Deze informatie bestaat uit de woon- en perceeloppervlakten en een prijsindicatie. Daarnaast kun je alvast de woningen van binnen en buiten bekijken door middel van enkele impressies.

 

Voorkeur aangeven

Mocht jouw droomwoning er tussen zitten? Dan kun jij jouw voorkeur aangeven door de volgende stappen te volgen:

1. Selecteer de woning van jouw eerste voorkeur op de verkaveling en klik op 'Bekijk woning'; 

2. Klik vervolgens op 'Voorkeur opgeven'; 

3. Log in met je gebruikersnaam en wachtwoord in je persoonlijke account, of maak een account aan als je er nog geen hebt; 

4. Heb je interesse in meerdere woningen? Dan kun je dat in het tabje 'Mijn woning' aangeven tot aan jouw 10e voorkeur. 

 

Je voorkeuren kun je aangeven en wijzigen tot begein oktober 2021. 

 

Door je voorkeur aan te geven voor een (of meerdere) woning(en) krijg je tijdens de verkoop voorrang ten opzichte van andere kandidaten die zich tijdens de pre-sale niet hebben ingeschreven. Inschrijfsnelheid wordt tijdens toewijzing buiten beschouwing gelaten.

 

(T)huiswerk

Bij de inschrijving tijdens de verkoop vragen wij je om een financieringsverklaring te uploaden. De financieringsverklaring dient opgesteld te zijn door een erkend financieel adviseur. Wil jij de woning volledig uit eigen middel betalen? Wij zien in dat geval graag een bewijs / verklaring waaruit blijkt dat je beschikt over voldoende liquide middelen. Het is dan ook aan te raden om de periode tot aan start verkoop te gebruiken om deze verklaring op te (laten) stellen / aan te vragen.

 

Vragen?

Mocht je vragen hebben over Bosschelaan, de woningen of Bosschenhoofd? Tijdens de verkoop komt alle informatie beschikbaar op de website. Kun je niet wachten tot die tijd? Dan staat Evers Makelaardij voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Loop

Background logo

HEB JE INTERESSE
IN EEN VAN DE WONINGEN?

SCHRIJF JE NU IN OF BEL EVERS MAKELAARDIJ OP 0165 32 23 00

INSCHRIJVEN