01-08-2021

Ontmoet de makelaar

Een huis kopen is een spannende maar vooral leuke gebeurtenis. Het kopen van een nieuwbouwwoning gaat toch net even anders dan het kopen van een bestaande woning. Evers Makelaardij helpt je graag met de aankoop van jouw nieuwbouwwoning en zijn specialist in het verkopen van (nieuwbouw)woningen. Ze vertellen graag wat ze voor jou kunnen betekenen.

 

Evers Makelaardij

Evers Makelaardij is al ruim 20 jaar een vertrouwd adres in Bosschenhoofd. Zij kennen Bosschenhoofd als geen ander en hebben veel kennis van de omgeving en de markt.

 

Ik ben Margot de Koning, nieuwbouwmakelaar bij Evers Makelaardij. Ik ben jouw aanspreekpunt en begeleid jou tijdens de aankoop van een nieuwbouwwoning in Bosschelaan. Ook voor informatie over hypotheken en taxaties kun je bij ons terecht.

 

“We hebben door de jaren heen heel wat woningen voorbij zien komen en de woningmarkt zien veranderen. Onze aanpak is echter consistent gebleven. Een persoonlijke benadering en deskundige aanpak; dat is waar wij voor staan.”

 

Wie een nieuwbouwwoning koopt, heeft de nodige beslissingen te nemen. Evers Makelaardij neemt de tijd om jou hier goed in te begeleiden. “Wij geven eerlijk advies, staan voor korte lijnen en reageren snel en adequaat op vragen. Ook kunnen we helpen om het financiële plaatje te schetsen. Elke vraag is welkom. We denken heel graag mee.”

 

Vragen?

Heb je vragen over Bosschelaan, het proces van een nieuwbouwwoning kopen of over de woningen? Margot de Koning is te bereiken via 0165 – 32 23 00 of info@evers-makelaardij.nl.

Background logo

HEB JE INTERESSE
IN EEN VAN DE WONINGEN?

SCHRIJF JE NU IN OF BEL EVERS MAKELAARDIJ OP 0165 32 23 00

INSCHRIJVEN