23-07-2021

Komende woensdag start pre-sale!

Woensdag 28 juli om 18.00 uur start de pre-sale van het nieuwbouwproject Bosschelaan in Bosschenhoofd. Vanaf dat moment kun je je voorkeur aangeven voor een specifieke woning.

 

Wat kun je verwachten van een pre-sale?

Vanaf woensdag 28 juli om 18.00 uur is de website van www.bosschelaan.nl aangepast en is de verkaveling van het nieuwbouwproject groot te zien op de homepagina. Alle bouwnummers op de verkaveling zijn klikbaar voor informatie. Je vindt hier specificaties zoals de woon- en perceeloppervlakten en een prijsindicatie. Daarnaast kun je alvast de woningen van binnen en buiten bekijken middels enkele impressies.

 

Door je voorkeur aan te geven voor één of meerdere woningen tijdens de pre-sale, krijg je tijdens de verkoop voorrang ten opzichte van andere kandidaten die zich tijdens de pre-sale niet hebben ingeschreven. Je voorkeuren kun je aangeven en wijzigen tot woensdag 8 september 2021 12.00 uur.

 

De pre-sale vindt dus online via de website plaats en duurt ongeveer zes weken. In die zes weken kun je zowel je voorkeur aangeven en je voorkeur wijzigen.

 

Voorkeur aangeven

Zit er in Bosschelaan een woning tussen naar jouw wens, dan geef je jouw voorkeur aan door de volgende stappen te doorlopen:

  1. Selecteer de woning van jouw eerste voorkeur op de verkaveling en klik op 'bekijk woning'; 
  2. Klik vervolgens op ‘Voorkeur opgeven’;
  3. Login in met je gebruikersnaam en wachtwoord in je persoonlijke account, of maak een account aan als je er nog geen hebt;
  4. Klik op het tabje ‘Mijn woning’;
  5. Heb je interesse in meerdere woningen? Ga dan terug naar de interactieve kaart. Klik de woning van je tweede voorkeur aan en klik op ‘Bekijk woning’ om je voorkeur toe te voegen aan je account. Dit kun je herhalen tot aan jouw tiende voorkeur.

 

Start verkoop

Na de periode van pre-sale zal het project in verkoop gaan. De verkoop van de woningen zal

Background logo

HEB JE INTERESSE
IN EEN VAN DE WONINGEN?

SCHRIJF JE NU IN OF BEL EVERS MAKELAARDIJ OP 0165 32 23 00

INSCHRIJVEN