16-07-2021

Save the date: pre-sale

Het is zover! Wij zijn verheugd dat we de pre-sale kunnen aankondigen voor het nieuwbouwproject Bosschelaan bestaande uit 18 duurzame eengezinswoningen. In het plan komen rij- en hoekwoningen voor, verschillende varianten twee-onder-een-kapwoningen en één vrijstaande woning. Aan de ene kant van het plan grenst Bosschelaan aan een waterloop met mooie knotwilgen. De andere kant sluit op een natuurlijke wijze aan op de bestaande structuren van Bosschenhoofd.

 

De pre-sale start op woensdag 28 juli vanaf 18.00 uur.

 

Wat is een pre-sale?

Tijdens de pre-sale geven wij globale informatie over de woningen, denk aan perceel- en woonoppervlak, een prijsrange en enkele impressies van de woningen. Op basis van deze informatie, positie in het plan en het woningtype kun jij een voorkeur aangeven voor een specifiek bouwnummer. Door een voorkeur aan te geven krijg je voorrang ten opzichte van andere die zich niet tijdens de pre-sale hebben ingeschreven. Inschrijfsnelheid wordt in alle gevallen buiten beschouwing gelaten.

 

Hoe jij jouw voorkeur voor een woning kan aangeven, wordt in het nieuwsbericht van vrijdag 23 juli 2021 uitgelegd.

 

Planning start verkoop

Wij verwachten in het najaar in verkoop te gaan met Bosschelaan. Zodra de datum definitief is, communiceren wij dat door middel van een ‘save the date’ per mail. Vanaf de start verkoop zijn alle verkoopdocumenten beschikbaar via de website en kunnen wij je de definitieve koopsommen melden.

 

Heeft u vragen?

Mocht je naar aanleiding van dit bericht vragen hebben, dan kun je contact opnemen met de betrokken makelaar: Evers Makelaardij in Bosschenhoofd. Zij helpen je graag.

 

 

Evers Makelaardij O.Z.

St. Gerardushof 1
4744 BC Bosschenhoofd
T 0165 32 23 00

www.evers-makelaardij.nl

Background logo

HEB JE INTERESSE
IN EEN VAN DE WONINGEN?

SCHRIJF JE NU IN OF BEL EVERS MAKELAARDIJ OP 0165 32 23 00

INSCHRIJVEN