20-10-2021

Aangepaste sluitingsdatum verkoop

In ons vorige nieuwsbericht hebben wij je een herinnering gestuurd over de sluitingsdatum van de verkoop. Na deze sluitingsdatum worden de woningen toegewezen.

 

Sinds vandaag is de optielijst (incl. prijzen) online beschikbaar. Om je de tijd te geven deze door te nemen en een financieringsverklaring op de laten stellen, verschuiven wij de inschrijfperiode met enkele dagen. De nieuwe sluitingsdatum is woensdag 27 oktober 2021, 11.59 uur. Het is tot die tijd mogelijk om jouw inschrijving te wijzigen. Na afloop van de inschrijftermijn worden de woningen toegewezen.

 

Nog steeds zien we dat de helft van de ingeschrevenen geen financieringsverklaring hebben geüpload bij hun inschrijving. Wij willen je er nogmaals op attenderen dat de geïnteresseerden die een financieringsverklaring hebben laten opstellen door een erkend financieel adviseur en deze hebben geüpload in het inschrijfformulier (bij Financiën), voorrang krijgen bij de toewijzing. Hetzelfde geldt voor een verklaring van voldoende liquide middelen indien je de woning zonder hypotheek wil aankopen.

 

Het toevoegen van jouw financieringsverklaring doe je door binnen jouw account onder het kopje 'inschrijfformulier' wijzigingen aanbrengen. Door bij de financieringstoets aan te geven dat je een haalbaarsheidscheck hebt gedaan, kun je het bewijs uploaden in jouw account. Op het einde kun je opnieuw ondertekenen en dan komt het bewijs bij ons binnen.

 

Let op: Heb je je ingeschreven tijdens de pre-sale, dan moet je je tijdens de verkoop opnieuw inschrijven. De inschrijving tijdens de pre-sale alleen is niet voldoende om een woning toegewezen te krijgen.

 

Vragen?

Mocht je naar aanleiding van dit bericht vragen hebben, dan kun je contact opnemen met de betrokken makelaar: Evers Makelaardij in Bosschenhoofd. Zij helpen je graag.

 

 

Evers Makelaardij O.Z.

St. Gerardushof 1
4744 BC Bosschenhoofd
T 0165 32 23 00

www.evers-makelaardij.nl

Background logo

HEB JE INTERESSE
IN EEN VAN DE WONINGEN?

SCHRIJF JE NU IN OF BEL EVERS MAKELAARDIJ OP 0165 32 23 00

INSCHRIJVEN