23-06-2021

Aankondiging Bosschelaan

De afgelopen jaren heeft Van Wijnen samen met de gemeente Halderberge hard gewerkt aan het project Bosschelaan. Nu zijn wij op een moment beland waar wij meer kunnen delen over de woningen die gerealiseerd worden en welke plek zij krijgen in het plan. We zijn dan ook verheugd om de eerste informatie met je te delen.

 

 

Woningtypes

De verkaveling is vanaf nu ook op onze website te bekijken. Er is in Bosschelaan keuze uit 18 woningen, onderverdeeld in tussen- en hoekwoningen, twee-onder-een-kap- en vrijstaande woningen. In de verkaveling zijn de posities van de woningen door middel van kleur aangegeven.

 

Architectuur

Venster Architecten heeft gewerkt aan de verschijningsvorm van de woningen. De architectuur van de Bosschelaan zal aansluiten bij de dorpse sfeer die de bestaande woningen in het plangebied uitstralen. “Zo ontstaat een mooi, nieuw buurtje in Bosschenhoofd, waarvan – als het eenmaal gebouwd en bewoond is – het lijkt alsof het al jaren onderdeel uitmaakt van de rest van Bosschenhoofd!”, vertelt Richard van Tiggelen. Hij is de architect van de woningen in de Bosschelaan.

 

Planning

Meer informatie, zoals bijvoorbeeld prijzen, impressies en plattegronden, volgt in de aanloop naar start verkoop. We moeten nog een slag om de arm houden, maar vooralsnog koersen we op een start verkoop in Q3 van dit jaar.

Background logo

HEB JE INTERESSE
IN EEN VAN DE WONINGEN?

SCHRIJF JE NU IN OF BEL EVERS MAKELAARDIJ OP 0165 32 23 00

INSCHRIJVEN